Despre noi

Acqua Development a fost infiintata in 2001, in Bucuresti. In 2012 am deschis Acqua LTD, primul birou peste hotare, in Milton Keynes, Marea Britanie.

Cele mai importante calitati care ne-au adus unde suntem astazi sunt flexibilitatea si dinamica produselor. Ne-am reinventat in fiecare zi adaptandu-ne nevoilor clientilor nostri.

Dupa mai bine de 17 ani de experienta pe piata din Europa de Est ne intreptam catre piete precum Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania sau Grecia.

Desi produsele noastre sunt foarte simplu de folosit, avem o echipa de suport care poate ajuta agentii de turism in utilizarea de zi cu zi a platformei. Cand vindem produsele noastre, suportul este inclus.

Directionam produsele noastre de la o platforma traditionala unde agentiile aveau nevoie de servere si de calculatoare, catre tehnologia cloud. Ne incredem in Amazon pentru asta, stiind ca acesta reprezinta viitorul.

Cine suntem

Acqua Development este unul dintre cei mai importanti productori de software pentru industria de turism. Astazi peste 250 agentii de turism din Romania si din Europa folosesc aplicatiile dezvoltate de noi.

Ce facem

Va oferim 4 produse principale: Quick Sell pentru agentiile de turism care vor sa testeze piata din online, Back Office pentru agentiile de turism mici si mijlocii si pentru tour operatori, Inventory pentru tour operatori mici si Online IBE pentru agentii de turism online si tour operatori.

Servicii

Produsele noastre pot fi personalizate in functie de nevoile agentiilor de turism si ale tour operatorilor. Pentru ca stim suntem diferiti si ca doi manageri pot avea cerinte diferite de la acealsi produs.

Echipa noastra

George SAFTA

CEO

Alex GIURGEA

CTO

Madalina RIBLEA

Sales

Raluca DELISOR

Sales

Irina TODORAN

Marketing

Tino NEACSU

Technical support

Mihai BOTEZ

Technical support

Raluca BARBIERU

Technical support

Gina CALIN

Technical support

Alexandra DASCALU

Technical support