;

Despre noi

Acqua Development a fost infiintata in 2001, in Bucuresti. In 2012 am deschis Acqua LTD, primul birou peste hotare, in Milton Keynes, Marea Britanie.

Cele mai importante calitati care ne-au adus unde suntem astazi sunt flexibilitatea si dinamica produselor. Ne-am reinventat in fiecare zi adaptandu-ne nevoilor clientilor nostri.

Dupa mai bine de 18 ani de experienta pe piata din Europa de Est ne intreptam catre piete precum Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania sau Grecia.

Desi produsele noastre sunt foarte simplu de folosit, avem o echipa de suport care poate ajuta agentii de turism in utilizarea de zi cu zi a platformei. Cand vindem produsele noastre, suportul este inclus.

Directionam produsele noastre de la o platforma traditionala unde agentiile aveau nevoie de servere si de calculatoare, catre tehnologia cloud.

Cine suntem

Acqua Development este unul dintre cei mai importanti producatori de software pentru industria de turism. Astazi peste 300 agentii de turism din Romania si din Europa folosesc aplicatiile dezvoltate de noi.

Ce facem

Va oferim 4 produse principale: Quick Sell pentru agentiile de turism care vor sa testeze piata din online, Back Office pentru agentiile de turism mici si mijlocii si pentru tour operatori, Inventory pentru tour operatori mici si Online IBE pentru agentii de turism online si tour operatori.

Servicii

Produsele noastre pot fi personalizate in functie de nevoile agentiilor de turism si ale tour operatorilor, pentru ca suntem constienti ca oamenii sunt diferiti, iar doi manageri pot avea cerinte diferite de la acelasi produs.

Echipa noastra

George SAFTA

CEO & Co-founder

Alex GIURGEA

CTO & Co-founder

Eliza CUSTURA

Business Development Manager

Madalina RIBLEA

VP of Sales

Tino NEACSU

Head of Support

Raluca BARBIERU

Technical support

Gina CALIN

Technical support

Larisa PAPAE-SEBE

Technical support

Carmen PATRASCOIU

Technical support