;

Testimoniale

 • Cu siguranta cea mai mare provocare inainte sa am Quick Sell era reprezentata de dinamica tarifelor si diversificarea ofertei. S-au schimbat foarte multe lucruri din momentul in care am ales Quick Sell. Quick Sell ne-a oferit posibilitatea de a diversifica oferta agentiei prin adaugarea de furnizori noi, tarife actualizate in timp real, un site modern..... Recomand produsul Quick Sell.

 • Cea mai mare problema inainte sa lucram cu voi, era incarcarea manuala a ofertelor pe site care necesita timp! Faptul ca site-ul apare viabil, in ciuda faptului ca desi nu am incarcat nicio oferta, pe site apar oferte valabile in timp real! Am facut economie de timp si implicit de bani prin alegerea QUICK SELL!

 • Cea mai mare provocare inainte sa aleg Quick Sell a fost ca foarte multe optiuni disponibile pe piata care sa integreze ofertele a mai multor parteneri veneau cu tarife de implementare foarte mari, Quick Sell a fost cea mai buna optiune pe care am gasit-o raport calitate - pret - eficienta. O imagine mai buna a site-ului, oferte in timp real de la foarte multi touroperatori la costuri mici. Suport imediat. Design atractiv. Usurinta de folosire si personalizare. Am facut cea mai buna alegere care corespundea cerintelor agentiei mele de pe piata la momentul respectiv. Recomand cu incredere.

 • Promovarea pachetelor de vacanta prin intermediul unui site de vacante era aproape imposibil de realizat, ofertele de vacante trebuiau introduse manual in site si destul de greu de realizat. In acest moment avem un site de vacante atractiv in care se regasesc aproape toate ofertele touroperatorilor mari de pe piata din Romania si nu numai. Ofertele Early Booking sunt actualizate permanent, fara a fi nevoiti sa introducem manual oferta de oferta. [...] daca isi doreste sa aiba intr-un singur loc ofertele de la cat mai multi touroperatori atunci ar trebui sa nu mai stea pe ganduri, pentru ca acest motor ii ajuta inclusiv pe agentii lor de turism sa transmita oferta catre clientul final, sa vada ce touroperatori au pachete/charter pe o anumita destinatie si chiar sa compare tarife.

 • Cea mai mare provocare a fost de avea city break-uri pe site actualizate. Deasemnea si actualizarea paginii Home. Quick-Sell ne-a ajutat fiind automatizat (verifica avion + hotel in timp real). Paginile sunt usor de administrat.

 • Cea mai mare provocare a fost sa gasesc site-ul potrivit pentru agentia de turism. Primul avantaj si cel mai mare pentru mine a fost inglobarea pachetelor charter de la mai multi touroperatori si usurinta cu care descopar pachetele in motorul de cautare. Mai ramane sa optimizez cat de cat site-ul si poate incep sa vand si pe internet :) Pentru mine a fost o alegere foarte buna. [...].

 • Cea mai mare provocare inainte sa lucrez cu voi era integrarea operatorilor in platforma pe care noi o aveam deja si configurarea ofertelor (modul de afisare in pagini). Procesul de configurare al ofertelor s-a simplificat, acum sunt mult mai usor de promovat. Sa utilizeze cu incredere produsul Quick Sell. Este un produs potrivit pentru orice agentie. Produsul are multi operatori integrati, iar ofertele sunt afisate in timp real. In plus se asigura suport tehnic si asistenta, iar platforma permite numeroase moduri de afisare a ofertelor.

 • O problema mare inainte de Quick Sell era volumul mare de munca necesar pentru a posta toate ofertele pe site. Acum avem pe site oferte mult mai multe si mai variate. L-as recomanda cu placere.

 • Multumesc pentru configurare si ajutor. Apreciez amabilitatea, profesionalismul si rapiditatea echipei dumneavoastra. Vom continua sa dezvoltam paginile site-ului pentru a il face cat mai competitiv, ceea ce cu siguranta va insemna o colaborare cat mai indelungata. Suntem convinsi ca integrarea de noi furnizori ne va determina sa adaugam in curand si zona de cazare. Quick Sell este produsul pe care il cautam.

 • Cautam de ceva vreme o solutie pentru un site de prezentare si un sistem de rezervari online pana am intalnit platforma Quick Sell. La alegerea initiala a contribuit facturarea pe servicii, facilitatile SEO si widget-urile, insa abia in timpul implementarii ne-am felicitat pentru decizia luata: integrarea facila cu furnizorii, personalizarile avansate si un suport tehnic prietenos. Am observat ca functionalitatile se imbunatatesc in timp (furnizori noi, optimizare interfata administrare) iar rezolvarea cererilor din formularele de pe site au devenit o activitate curenta in agentie.

 • Multumim mult! Cu suportul acordat de voi putem acum sa oferim clientilor nostri posibilitatea rezervarii si achizitionarii serviciilor turistice on line. Varianta turismului on line vrem sa ne defineasca si sa ne aduca succes in piata. Rezultatele colaborarii deja sunt vizibile!!

 • Easy Travel

  Sunt bucuroasa ca am ales Quick Sell. Este solutia cea mai buna pentru cresterea rezervarilor. Chiar imi pare rau ca nu am apelat mai repede la serviciile voastre si cred ca orice agentie de turism ar trebui sa aiba acest sistem de rezervari online.

Problemele agentiilor inainte de Quick-Sell

 • agentiile nu faceau fata cu actualizarea ofertelor pe site
 • agentiile nu puteau sa puna disponibilitatea serviciilor pe site
 • oferta agentiilor era limitata la un numar mic de hoteluri si pachete charter
 • turistii nu puteau sa faca rezervari pe site-urile lor
 • site-urile nu erau vizibile de pe telefonul mobil si aveau un design invechit

Daca doresti sa ai un site modern, mobile-friendly
si oferte cat mai diverse

Completeaza formularul
de comanda

Iar noi te vom contacta pentru a-ti oferi si mai multe detalii